Godt i gang med PTF

I noen uker nå har vi jobber med ptf, prosjekt til fordjupning. Jeg har valgt temaet mitt, som er foto. Jeg skal ta bilder av natur og diverse ting, som kan være morsomme og gi en god følelse. Skal prøve å være kreativ. Blir en del naturfoto, og jeg vil legge til en tekst på noen av bildene. Blir veldig inspirert av bilder med sitat på, eller en setning av en sang. 

I dag skal vi levere inn en produksjonsplan. Jeg tror jeg ligger godt an med den, men trenger respons. Må også spørre en lærer som kan være min kontakt gjennom prosjektet. 

Ellers har jeg til nå planlagt hvilken bilder jeg skal ta, når jeg skal ta dem, og om jeg skal bruke modell. Har også funnet ut når vi har timer med ptf, og hvilket utstyr jeg skal bruke. Skal bruke mitt eget Canon EOS 500D, og låne objektiv fra skolen. Blir nok macro og vidvinkel. Kanskje noen andre, hvis læreren anbefaler det. 

Til slutt skal vi skrive en rapport. I den rapporten skal man ha med stoff som man skal ha lest, så derfor må jeg lese 150 sider. Skal lese fra lærebok og diverse foto-magasiner, hvis jeg finner det på biblioteket. 

Produktet skal ende opp i en scrapbook, så det må eg undersøke også. Bør undersøke det snart, for man vet aldri om leveringstiden er lang. 

Mye å passe på, med andre ord!


Tatt av meg, til prosjektet "fotobok". De andre bildene ligger på min andre blogg, http://crhistinebooe.blogg.no/


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar


Profilbilde />
</a></div></div>
<div id=

Christine Gjøen Bøe

Media blogg :D

Kategorier

Blogg/

Arkiv

Mars 2012/ Desember 2011/ November 2011/
hits