november 2011

Lite media på onsdager

På onsdager har vi ikke så mye media, så vi har ikke gjort så mye. Johnny viste en animasjon, og etter min mening er den sykt bra laget! Likte den skikkelig godt! Så vi satt og analyserte den.

I klassens time snakket Per med meg, Sondre og Ragnhild. Han hadde ordnet begynnelsen på et storyboard, slik at historien vår ble enda bedre. Blir myyyyye mer jobb, men jeg tror resultatet blir bra!

Min første animasjon

 

Dette er en del av det vi har gjort på i dag. Vi hadde en del tekniske problemer i dag, og det var at photoshopen var på 64 bit, og vi måtte ha på 32. Hele klassen googlet for å finne det ut, og til slutt fant Per en video som forklarte hva vi skulle gjøre. Var ganske enkelt.. Så var det flere problemer jeg ikke skjønte meg på, og til slutt fikk vi laget en animasjon etter en del frustrasjon og tegning. Den ble ikke så lang da, menmen. Får bare være. Syns det var litt gøy å tegne oppå bilder, men husker knapt hvordan jeg gjorde det.. 

Vi begynte i hvert fall med å lage en 1 minuts video av oss selv, og tok den inn i photoshop (da vi til slutt fikk det til). Der ble filmen lagd i layers, og vi kunne ta vekk de vi ikke ville ha. Deretter troor jeg at vi exporterte filene, også la vi dem innpå Flash, og begynte å tegne. Meeen jeg valgte å tegne piraten i stede for meg selv, haha. Piraten var utfordring nok.. 

Etterhvert får vi håpe det blir flere slike fantastiske små animasjoner! 

Storyboard

I dag har vi jobbet med storyboarden til animasjonen. Har ikke så mange media-timer, men nok til at vi straks er ferdige! Raghnild må bare tegne storyboarden mer skikkelig, slik at ikke alt er fullfart skissetegning. Per hjalp oss med noen ideer, slik at storyboarden blir mer utfyllt enn det vi hadde gjort det. Vi måtte også bytte ut et vindu med en klokke, haha. 

Vi har også sett på litt musikk vi kan ha med i animasjonen, men da må vi i grunnen lage musikk selv pga copyright osv. Så vi har planlagt litt lyder vi skal lage. Og vi kom på at en tittel hadde vært fint å hatt på filmen.. 

Når timen er ferdig skal vi levere inn storyboarden, også får vi respons på den av Per. 


http://www.imento.no/bilder/papir760.jpg

En medianblogg

Før lunch opprettet hele klassen en blogg vi skal bruke i mediatimene. Her vil det komme masse informasjon om det vi gjør på osv. 

 

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Profilbilde />
</a></div></div>
<div id=

Christine Gjøen Bøe

Media blogg :D

Kategorier

Blogg/

Arkiv

Desember 2011/ November 2011/
hits